Skip to content

Безкоштовні авіарейси в Канаду: хто з українців може отримати квитки

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Безкоштовні квитки в Канаду

Авіакомпанія Air Canada спільно з туристичним фондом Ukraine2Canada продовжують реалізовувати свою програму допомоги та підтримки громадянам України. Зокрема, двічі на місяць є можливість отримати безкоштовні квитки на переліт у Канаду, повідомляє «Наше місто».

Цього місяця перша черга безкоштовних авіарейсів до Канади для українців відкривається 15 серпня о 17:00 за київським часом, в якій буде доступно лише 300 авіаквитків. Додаткові квитки планують пропонувати 29 серпня 2022 року. 

Умови отримання безкоштовних квитків до Канади

  • Кінцевий пункт призначення – Канада.
  • Дата поїздки протягом наступних 60 днів після подання заяви.
  • Заявка відкриватиметься кожні два тижні. Після відправки надходить електронний лист із підтвердженням. Це не підтвердження того, що отримано квиток, а лише те, що заявку отримано. Як заявку схвалять, зв’яжуться та нададуть подальші інструкції.
  • Принаймні один член сім’ї повинен мати дозвіл на поїздку до Канади та України (CUAET). Кожному пасажиру обов’язково мати дійсні проїзні документи: паспорт, віза або електронний дозвіл, статус вакцинації проти COVID-19, додаток з медичною інформацією ArriveCAN та ін. Кожен документ має бути промаркований окремо з ім’ям пасажира.

Читайте також: Напасть у вигляді росіян стала справді фатальною для курорту: як живе Щасливцеве в окупації (Відео).

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: