Skip to content

Вщент розбите серце: трьох знаків зодіаку чекає жорсткий розрив у коханні в серпні

Ксенія Куземко

Вщент розбите серце: трьох знаків зодіаку чекає жорсткий розрив у коханні в серпні

Астрологи назвали знаки зодіаку, яких потягне безодня зради у серпні. Представники одразу трьох сузір’їв жорстко розірвуть свої любовні стосунки найближчим часом. Підготуйтеся до того, що ваші стосунки під загрозою, повідомляє кореспондент «Наше місто».

Діва

Цей знак повинен очікувати несподіваних змін у своєму любовному житті. Партнер може бути віддаленим і холодним, що посіє сумніви в Діві, яка занадто швидко зробить невдалі висновки.

На жаль, Діва може засумніватися у вірності партнера, що призведе до напруги в парі. Для вас краще вислухати партнера і переглянути ваші висновки, інакше розрив – неминучий.

Скорпіон

Скорпіон є одним із знаків, чиє серце може розбитися у серпні. І всьому виною ваш нестерпний характер: якщо ви будете постійно критикувати і звинувачувати у всіх промахах свою половинку, вона просто від вас піде.

З іншого боку, Скорпіон ризикує замкнутися в собі, якщо він не матиме повної уваги своєї другої половини. Тоді він звинуватить кохану людину в тому, що вона недостатньо інвестувала у стосунки.

Водолій

Водолій раптом може зрозуміти, що зовсім не знає кохану людину. Він буде розчарований, побачивши, що насправді він ніколи не був на одній хвилі тим, кого любив.

Тим не менш, він все одно спробує докласти зусиль, спровокувавши дискусію, яка, на жаль, відкриє гірку правду.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: