Skip to content

«Доброго вечора, ми з України»: до Дня молоді у метро дав концерт відомий гурт PROBASS ∆ HARDI

Дніпро  вітає молодь зі святом. Сьогодні для молодих дніпрян влаштували благодійний концерт, на який запросили авторів легендарного треку «Доброго вечора, ми з України» – PROBASS ∆ HARDI.

«Ми вперше в Україні святкуємо міжнародний день молоді, і нарешті ми святкуємо це свято зі всім цивілізованим світом. Сьогодні ми підготували такий фінальний подарунок – це наш український відомий гурт PROBASS ∆ HARDI. Бо нам дуже хотілось, щоб та молодь, яка щоденно працює у волонтерських центрах, допомагає з евакуацією, допомагає з поселенням переселенців – мала змогу хоча б сьогодні відчути себе молоддю та трохи відпочити і на декілька годин повернутись до того життя, коли не було війни», – сказала директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла.

Крім бажання подарувати молоді позитивні емоції, організатори також поставили на меті зібрати кошти. Благодійні донати можна було надсилати за  допомогою QR-кодів.

«Будь-який захід, який ми зараз проводимо разом з благодійним фондом «Культурна столиця», несе певний благодійний характер. Сьогодні збирають кошти на медикаменти для шелтерів «Культурної столиці», їх у Дніпрі декілька. З початку війни ці шелтери  прийняли понад три тисячі  переселенців зі Сходу, дали їм притулок, харчування та іншу допомогу”, – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Надсилати донати та допомагати переселенцям та ЗСУ зі сцени неодноразово  закликав і представник гурту PROBASS ∆ HARDI Артем Ткаченко. Вони з  хлопцями із гурту з перших днів війни допомагали переселенцям, а також творили свої хіти. Їхня робота «Доброго вечора, ми з України» стала символом боротьби українського народу.

«Такі концерти – це щось особливе для нас, адже круто, коли всі обʼєднуються в такому творчому просторі. Це ні в якому разі не веселощі, це зарядка та розрядка для всіх, хто зараз допомагає Україні. Бо кожному з нас потрібна так званна зупинка аби набрати повітря, видихнути та продовжити роботу. Тим більше, такі концерти ще й допомагають нашим захисникам та переселенцям, адже кожен із слухачів може приєднатись та задонатити на допомогу”, – зазначив Артем Ткаченко.

З бажанням допомогти та відволіктись прийшла і Аня. Дівчина –  медична працівниця.  Її компанія неодноразово допомагала лікарням та захисникам з медикаментами.

“Я люблю фестивалі, не пропускала ні Стопудівку, ні БезViz. А тим більше зараз ще подонатити – це взагалі святе. Звичайно, що концерти в метро – це незвично та не стандартно. Але круто, що їх проводять, адже кожному з нас потрібен заряд позитивних емоцій, аби і далі працювати на перемогу”, – зазначила Анна Ружина.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: