Skip to content

Тіна Кароль подарувала квартиру маленькому автору Маріупольського щоденника

Дарина Сухоніс

Тіна Кароль подарувала квартиру маленькому автору Маріупольського щоденника

Українська співачка Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї з Маріуполя, яка провела місяць під обстрілами російських окупантів. Мова про родину 9-річного Єгора Кравцова, який написав Маріупольський щоденник, рядки з якого облетіли не лише українські, а й світові ЗМІ. Страшні слова маленького хлопчика, який бачив «руський мір», передає журналіст “Наше Місто. Афіша Дніпра”.

Тіна Кароль читала його щоденник на своїх благодійних концертах на підтримку України, щоб глядачі у залі змогли зрозуміти невимовний жах, який переживають усі українські діти під час війни. Далі співачка дізналася, що родина Єгора змогла вибратися з окупації та залишилася без житла і Тоді Кароль подарувала їм квартиру! Вона знаходиться на Західній Україні, на Івано-Франківщині.

«Одного ранку пролунав дзвінок: Вітаю, я — менеджер Тіни Кароль. Тіна на своїх концертах читає листи війни. І серед них лист вашого сина. Людина запитала, чи є де нам жити? Я відповіла, що ні. Тоді він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру», — розповідає Олена Кравцова, мати Єгора.

Родина вже цього тижня планує переїхати  до нового житла.

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: