Skip to content

Напад на військового ЗСУ: у Дніпрі суд випустив ще двох спільників Петровського

Нагадаємо, 26 березня у місті Павлограді Дніпропетровської області співробітниками СБУ жорстко було затримано трьох кримінальних авторитетів, які тероризували громадян та погрожували бійцям територіальної оборони міста. Але, незважаючи на гучні звинувачення усі троє нападників, котрі побили тероборонівця Павлограда, вийшли на волю. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на «Дніпро Оперативний».

Так, 2 серпня на волю вийшов ще один причетний до побиття військового, «смотрящій» Петровського-Нарика, кримінальний авторитет з Павлограда Артур Матраницький на прізвисько Мальоля.

Затримання кримінального авторитету було чи не найбільш обговорюваною подією березня цього року. Мальоля та ще двоє злочинців, причетні до побиття на заправці «ОККО» керівника ТрО, який завадив їм незаконно провезти через блокпост зброю та боєприпаси, були впіймані силовиками.

Красногвардійський районний суд Дніпра затвердив угоду про визнання вини та призначив Мальолі покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: