Skip to content

Софія Ротару повернулась в Україну: співачка вперше за пів року висловилася щодо війни

Ксенія Куземко

Софія Ротару висловилася про війну

Українська армія продовжує давати відсіч окупантам. Багато українських зірок у себе в соцмережах розповідають і показують, як російська армія руйнує українські міста. Софія Ротару теж не стала мовчати, повідомляє кореспондент «Наше місто».

На своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що допомагає українським захисникам та їхнім родинам. Також співачка опублікувала фото з Маршинців Чернівецької області, де вона народилася і виросла.

“Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла в школу. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до землі, відчувати зв’язок з тими, хто дав тобі життя, виховав і підтримував у твоїх починаннях. Я рідко пишу, але сьогодні є два приводи. Мій ювілей і дуже важливий день гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни – “БОН БОКС”, – зазначила співачка.

7 серпня співачка відзначила свій 75-й день народження, і вона закликала допомогти шанувальників, “де б вони не знаходилися і якою б мовою не говорили”.

“Сьогодні не час святкувати ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, через кілька тижнів після мого Дня народження, ми святкували День Незалежності України! Щоб якомога швидше замість повітряних тривог в кожному будинку, в кожній родині, в кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про любов і мир! Ваша Софія Ротару”, – написала Ротару.

Софія Ротару висловилася про війну

Нагадаємо, відома тарологиня Ірина Ходак зробила прогноз розвитку воєнних дій для Кривого Рогу на серпень.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: