Skip to content

Йти на Кривий Ріг буде для ворога кривавою авантюрою: Вілкул про оборону міста

Оборона Кривого Рогу - Наше Місто

Голова ВЦА Кривого Рогу Олександр Вілкул, підводячи підсумки тижня, назвав його напруженим на всій лінії фронту на нашому напрямку та прокоментував інформацію щодо намірів ворога проводити наступ на Криворізькому напрямку, повідомляє сайт «Наше Місто».

«На початку тижня з’явилася офіційна інформація Оперативного командування «Південь» про те, що «ворог створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку, має на меті не допустити прориву наших військ, планує контрнаступальні дії з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області». Ця інформація військових дуже багато обговорювалася, в мережах було багато теорій і гіпотез.

Шановні земляки! Я ще раз підкреслюю – йде війна, ворог неодноразово перекидав сили з одного напрямку на інший, проводив поповнення і посилення своїх частин. У свою чергу наші воїни добре вміють значно «скорочувати» ці частини. Це війна. Гарантії ніхто не може дати. Особливо щодо ракет та “Смерчів”. Але за п’ять місяців ми побудували кілька ліній глибокоешелонованої оборони. Тисячі кілометрів окопів та протитанкових ровів, сотні ВОПів, укріпрайонів, бліндажів і ще багато чого вже чекає ворога якщо він спробує знову піти в бік Кривого Рогу.

Я спеціально сказав – «в бік» Кривого Рогу. Йти на Кривий Ріг на мій погляд це взагалі буде для орків кривавою авантюрою. Тому що зараз Кривий Ріг – це реально місто-фортеця. На нашому напрямку ми маємо добре укомплектовані і добре озброєні наші частини, бойовий дух в кожній з яких дуже високий», – сказав Олександр Вілкул.

Оборона Кривого Рогу - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: