Skip to content

Стоять і сигналять: дніпряни застрягли у трикілометровій пробці по дорозі на Блакитні Озера

Блакитні Озера - Наше Місто

У Дніпрі стоїть неймовірна спека, яка не дає спокою ні вдень, ні вночі. Дніпряни масово виїжджають із міста на природу – ближче до водойм. На під’їздах до улюблених місць відпочинку на околицях обласного центру виникають багатокілометрові пробки, в яких доводиться простоювати досить довго. Так, сьогодні, 7 серпня, трикілометровий затор утворився на шляху до Блакитних Озер, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на очевидців.

Блакитні Озера - Наше Місто

Така ситуація дуже очікувана. У минулі роки у серпні місто було пустим, люди масово відпочивали на Азовському і Чорноморському узбережжях, літали за кордон. Цього ж року через війну про відпочинок на морі залишається тільки мріяти, тому й намагаються звозити дітей хоча б на річку. Але популярні місця відпочинку, які знаходяться недалеко від обласного центру, не справляються з такою навалою туристів.

https://youtu.be/Y8V78Redoos

Секрет популярності

Блакитне озеро — Єлизаветівський котлован — це штучна водойма, розташована за кілька хвилин їзди від лівобережного житлового масиву Кам’янського і за 25 км від Дніпра в селищі Єлизаветівка.

Вода в Єлизаветівському котловані чиста та блакитна через пісок, не цвіте, але прохолодніше ніж у Дніпрі. Дно піщане, глибина практично одразу – дітям купатися важко. Озеро оточене сосновим лісом.

На території Єлизаветівського котловану існує безкоштовне місце для відпочинку та платний пляж. На платному пляжі працює кафе, є можливість покататися на банані та інші водні розваги, є місця зі столиками, навісами та мангалами. Вхід та в’їзд на територію пляжу платний.

Категорія: Афіша, Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: