Skip to content

Стоматологічна клініка Dental Tech тепер у Дніпрі

Стоматологическая клиника Dental Tech теперь в Днепре - Наше Місто

Понад 10 років мешканці Краматорська отримували задоволення від відвідування місцевого стоматологічного центру Dental Tech. Так-так, це не друкарська помилка. Саме з такими емоціями пацієнти йшли від фахівців: зі здоровою гарною усмішкою, почуттям подяки та бажанням рекомендувати ортодонтів та хірургів своїм рідним та знайомим. І це не дивно. Центр стоматологічної клініки Dental Tech з успіхом об’єднав усе найкраще, ніж мають сучасні європейські клініки: високотехнологічне обладнання, високий рівень професіоналізму лікарів та персоналу, ідеальна стерильність та чистота, застосування сучасних методик протезування та лікування зубів. Затишні коридори, аромат свіжоприготовленої кави замість запаху ліків, усміхнений персонал — все це справді сприяє душевному спілкуванню та лікуванню.

Як і більшість міст України, Краматорськ вже понад чотири місяці піддається терористичним нападам країни-агресора, що не могло не вплинути на життя місцевих жителів. Багато хто покидає свої рідні будинки і в пошуках безпечних місць перевозять сім’ї та домашніх тварин. В умовах постійних обстрілів, відсутності світла, газу та води складно не лише жити, а й вести якусь діяльність. Звичайно, війна торкнулася центру Dental Tech.

У максимально некомфортних умовах персонал та лікарі стоматології під керівництвом головного лікаря Тарасова Олега Володимировича продовжували надавати допомогу місцевим жителям, виконуючи не лише свої прямі обов’язки. Частково Dental Tech стала волонтерським центром: стоматологічна допомога нашим ЗСУ надавалася абсолютно безкоштовно, а також була організована допомога солдатам та мешканцям будинку, де розташований центр, у вигляді продуктів, медикаментів, витратних матеріалів, побутових засобів та предметів першої необхідності. У березні 2022 року стоматологічний центр Dental Tech був змушений переїхати до Дніпра, а співробітники, що залишилися в Краматорську, як і раніше, надають медичну допомогу нашим солдатам.

Стоматологическая клиника Dental Tech теперь в Днепре - Наше Місто

Центр стоматологічної естетики Dental Tech був заснований у Краматорську у 2010 році хірургом-імплантологом Тарасовим Олегом Володимировичем. Основною метою відкриття центру було надання стоматологічних послуг нового рівня. Багато часу та фінансів вкладено в обладнання, персонал та організацію. Завдяки високотехнологічному обладнанню лікарі клініки можуть впроваджувати найскладніші рішення щодо відновлення зубного ряду та прикусу, хірургічного лікування та інших стоматологічних маніпуляцій різної складності. Усі лікарі, до війни, систематично відвідували курси підвищення кваліфікації у Німеччині, США, Японії, Кореї. І, як заявляє головлікар, після війни процес обміну досвідом із закордонними колегами буде відновлено.

Завдяки суворій відповідності своїх принципів — бажання знайти оптимальне вирішення будь-якої проблеми пацієнта, чуйність та привітність персоналу, професіоналізм скрізь і у всьому, — Центр Dental Tech був відзначений статусом «Краще підприємство України — 2021», а Головлікар клініки Олег Вадимович — нагороджений орденом “Лідер України”.

Сьогодні Dental Tech активно працює у Дніпрі. Дніпровці вже оцінили якість обслуговування та професійний підхід найкращих українських стоматологів, хірургів, імплантологів, ортодонтів. Окрім стандартних стоматологічних послуг (санація ротової порожнини, чищення, видалення ретинованих зубів мудрості та інше) фахівці центру дивують і незвичними для Дніпра послугами – техніка одномоментної імплантації за 1 день, технологія моделювання усмішок Digital Smile Design.

Варто звернути увагу, що в центрі працюють лише з перевіреними матеріалами, наприклад, якщо імпланти, то тільки MegaGen. А також забезпечується підтримка пацієнтів не лише під час лікування та після його завершення.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: