Skip to content

Ми готові до будь-якого варіанту розвитку подій: Вілкул про можливий наступ на Кривий Ріг

Софія Танченко

Вілкул про можливий наступ на Кривий Ріг . Новини Днsпра

Днями радник голови ОП Олексій Арестович заявив, що російські війська на півдні України зібрали близько 30 БТГ з метою наступу на Кривий Ріг та Миколаїв. Голова Криворізької ВА Олександр Вілкул підтвердив цю інформацію та запевнив, що поки що причин для паніки немає, передає «Наше місто» з посиланням на «Страна».

Вілкул додав, що разом із накопиченням живої сили та техніки останнім часом почастішали й обстріли з боку окупантів. І стріляють вони з усього, чого тільки можна: РСЗВ, ствольна артилерія, міномети, танки, бойова авіація.

Також він зазначив, що на даний момент побудовано глибоко ешелоновану оборону і Криворіжжя готове до будь-якого варіанту розвитку подій.

Крім того, проводиться постійна евакуація мешканців із прифронтових населених пунктів.

«Лінія фронту – за 50 км від Кривого Рогу. З громад ближче до лінії зіткнення евакуація відбувається постійно. Що стосується Кривого Рогу, наше місто завдовжки 120 км, і ми ще на початку війни проводили внутрішню евакуацію із південних у північні райони міста. Якщо буде необхідно, ми знову це робитимемо. Поки що такої необхідності немає», – розповів Олександр Вілкул.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: