Skip to content

Грабують і вішають свої ганчірки: як виглядає захоплена «Перлина Таврії» у Кирилівці

«Перлина Таврії» Кирилівка - Наше Місто

Готельно-туристичний комплекс «Перлина Таврії» – один з найбільших і найсучасніших на косі Пересип у Кирилівці – був захоплений окупантами на початку червня. Як «Перлина» виглядає зараз, у соцмережі показали місцеві мешканці, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Кирилівка. Укр.

База відпочинку «Перлина Таврії» знаходиться на першій лінії Азовського моря на косі Пересип і має майже півтисячний номерний фонд від стандарту до президентських апартаментів. Тут є 7 капітальних басейнів, кафе і їдальня, велика дитяча кімната, власний вихід на пляж, гранітну набережну, фонтани і величезну територію з ландшафтним дизайном. Все це з нуля побудував виходець з Донецьку, який переїхав звідти, не витримавши окупації у 2014 році.

Зараз «Перлина Таврії» знаходиться в руках окупантів. Правда, все, на що вони спромоглися. – повісити свою трикольорову ганчірку на вході на пляж. Все інше – заслуги справжнього власника, котрий вклав в «Перлину» не тільки гроші, але й частинку своєї душі.

Автор відео відмічає, що на базі навіть є відпочиваючі. Напевно, з числа самих окупантів, або тих, хто їм симпатизує. Хоча сама жінка, що зняла відео, нікого там не бачила, бо робила огляд зранку. Територія чиста, але не доглянута. Немає навісів. Крім того, видно, що один з басейнів засмічений. Вода в ньому брудно-зеленого кольору.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: