Skip to content

20 днів боровся за життя: помер відомий невролог, який постраждав під час теракту у Вінниці

Аліна Рудич

Помер відомий невролог Павло Ковальчук. Новини Дніпра

Після 20 днів відчайдушної боротьби за життя помер відомий невролог Павло Ковальчук, який отримав травми під час теракту у Вінниці. Нагадаємо, що 14 липня російська армія випустила по центру міста декілька ракет. Внаслідок влучання ворожих снарядів постраждала будівля Дому офіцерів та кліники Нейромед, де і працював Павло, повідомляє «Наше місто» з посиланням на Асоціацію дитячих неврологів України.

Чоловік переніс операцію і був доставлений на лікування до Кракова, але всі зусилля лікарів виявилися марними. Травми та опіки виявились несумісними с життям.

«Його безневинне життя забрала клята несправедлива війна. Павло був великим другом Асоціації, з самого початку війни почав роботу для забезпечення дітей України з епілепсією необхідними ліками, не залишав свого робочого місця у найбільш скрутні часи. Тепер його коротке, але надзвичайно яскраве життя обірвалося, спалахнувши як падаюча зірка…» – написали на сторінці Асоціації.

Павло Ковальчук – 27 жертва жахливого теракту, який росіяни влаштували у Вінниці. Молодий, талановитий спеціаліст міг і надалі продовжувати допомагати діткам, проте російська ракета забрала його життя та майбутнє назавжди…

Редакція сайту «Наше місто» висловлює щирі співчуття родини загиблого…Вічна пам’ять…

Читайте також: Країна знову прощається з кращими: на війні загинув захисник з Дніпропетровщини.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: