Skip to content

Постраждали 4 райони: Лукашук підбив підсумки тижня для Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Лукашук підбив підсумки тижня для області. Новини Дніпра

156 доба повномасштабного вторгнення російської федерації добігає кінця. Протягом дня окупанти обстріляли прикордонні території Широківської громади у Криворізькому районі. На щастя, без жертв і без руйнувань, повідомляє «Наше місто» з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

В інших районах регіону було спокійно.

«Починаючи з понеділка, російські окупаційні війська обстрілювали 4 райони нашої області. На жаль, є один загиблий і четверо постраждалих. Щодня окупанти били по Криворізькому району: під обстріли потрапляли Апостолівська, Зеленодольська, Широківська громади. Внаслідок атаки по агропідприємству один хлопець загинув, ще двоє осіб дістали поранення.

По Нікопольському району від початку тижня, за приблизними підрахунками, ворог випустив близько 120 реактивних снарядів РСЗВ. Двоє постраждалих, серед яких – десятирічна дівчинка. В районі за ці п‘ять днів пошкоджено близько 20 житлових будинків (більшість – у приватному секторі), господарчі споруди, будівлі лікарні та дитсадка.

Обстріли Синельниківського та Дніпровського районів, на щастя, минулися без жертв. Пошкоджено ангари сільгосппідприємства в Любимівській ТГ», – повідомив Микола Лукашук.

Читайте також: Бізнес обурений: Борис Філатов про відкритий лист до Зеленського по Корбану (Відео).

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: