Skip to content

Бізнес обурений: Борис Філатов про відкритий лист до Зеленського по Корбану (Відео)

Філатов про відкритий лист до Зеленського по Корбану. Новини Дніпра

Днями був опублікований відкритий лист до Володимира Зеленського як гаранта Конституції з проханням повернути громадянство України Геннадію Корбану. Відкритий лист підписали близько 150 відомих в країні людей: це лідери громадської думки, моральні авторитети, колишні політв’язні, письменники, актори, лікарі, академіки, представники великого бізнесу. Мери міст від різних політичних партій, у тому числі – мер Києва Віталій Кличко.

У своєму ексклюзивному інтерв’ю «Наше місто» міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що той, хто підсунув таємний указ Президентові, повинен за це відповідати.

«Було приємно побачити, що увесь великий бізнес Дніпра підписав цей лист. Немає жодного більш-менш серйозного бізнесмена в місті, який б не поставив свій підпис
Вони прекрасно знають Геннадія Корбана як порядну людину, яка завжди допомагала, ніколи не користувалася преференціями, близькістю до влади, до мера.
Бізнес обурений. Реально усі міські бізнесмени без виключення, багаті люди, які створюють робочі місця, які роблять у тому числі великі пожертвування для фронту, на користь армії – усі обурені. Серйозні люди, моральні авторитети, лідери громадської думки. І усі обурені.
Не знаю, як можна проігнорувати таке звернення до керівників держави з боку суспільства.
Те, що сталося – це якась психоделічна, ірраціональна історія. Той, хто підсунув усе це Президентові, повинен за це відповідати. Принаймні – пояснити суспільству, що відбувається», – сказав Борис Філатов.

Автори: Олена Мисник, Максим Забуга
Фото: Сергій Бараненко.

Категорія: Відео, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: