Skip to content

Залишилася сиротою 4-річна дівчинка: у Запорізькій області «КАМАЗ» окупантів розчавив сім’ю

ДТП в Мелітополі - Наше Місто

В Україні окупанти вбивають не лише на полі бою та під час обстрілів, а й на дорогах. 25 липня недалеко від Мелітополя сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула ціла сім’я – тато, мама та 12-річний хлопчик. Аварія сталася з вини п’яного російського військового, який був за кермом «КАМАЗу», повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на РІА-Мелітополь.

Колона ворожої військової техніки рухалася дорогою, а на зустріч їхав легковий автомобіль із сім’єю мелітопольців. Одна з машин у колоні різко загальмувала, а водій «КАМАЗа» не встиг зреагувати і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іномаркою, де були мирні люди. Окупант був п’яний, і одним невірним рухом позбавив життя молоду пару та їхнього 12-річного сина. Сиротою залишилася 4-річна дівчинка, яка на той час була у дитячому садку.

При цьому у псевдо-губернатора Запорізької області Євгена Балицького вистачило нахабства висловлювати співчуття рідним загиблої родини та обіцяти, що винних буде покарано. Звісно, ​​буде. У тому числі й тих, хто співпрацює з орками.

ДТП в Мелітополі - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: