Skip to content

Пам’ятаємо, що ворог підступний: Лукашук про ситуацію на Дніпропетровщині на вечір 27 липня

Аліна Рудич

Лукашук про ситуацію в області на вечір 27 липня. Новини Дніпра

Минає 154 день жорстокого повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України. Нажаль, протягом дня на Дніпропетровщині не обійшлося без обстрілів. Під вогонь потрапив Криворізький район. Про це у вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, пише «Наше місто».

Зі ствольної артилерії окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської громади, село Велика Костромка. На щастя, без жертв і без руйнувань. Були перебиті лінії електропостачання, наразі вже все відновлено.


«У Нікопольському районі вдень було тихо, але пам’ятаємо, що ворог підступний. Наші захисники зараз пристрілюються по Антонівському мосту, тому окупанти, ймовірно, захочуть помститися у звичній для них манері, обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Тому закликаю мешканців району, як і всіх жителів області, дотримуватися правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги. На інших наших територіях все спокійно, наразі ситуація повністю контрольована в усіх громадах та на кордонах області», – написав Микола Лукашук.

Читайте також: Життя захисника обірвалося в 47 років: на війні загинув залізничник з Кривого Рогу.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: