Skip to content

Життя захисника обірвалося в 47 років: на війні загинув залізничник з Кривого Рогу

Андрій Білай загинув - Наше Місто

Залізничник з Кривого Рогу Андрій Білай поклав своє життя за свободу й незалежність України. Він працював ревізором вагового господарства виробничого штату комерційного відділу Криворізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Придніпровська залізниця» з 2021 року, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням телеграм-канал Укрзалізниці.

В царині ремонту й обслуговування вагового обладнання він був одним з найкращих фахівців у Криворізькому регіоні. Мав чималий досвід, адже до цього Андрій Володимирович майже 20 років трудився слюсарем дільниці вагового господарства.

Андрій Білай загинув - Наше Місто

У перші дні війни залізничника мобілізували до лав ЗСУ. Його підрозділ, що входив до складу 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, боронив від ворога східні рубежі України. 8 травня старший солдат Андрій Білай загинув під час бойових дій від осколкових поранень у селі Павлівка Мар’їнського району Донецької області.

Життя захисника обірвалося в 47 років. Тяжко переносять втрату рідної людини дружина Ірина, доросла донька Лілія, мама героя Віра Тимофіївна. Добрим словом згадують Андрія колеги. Усі залізничники щиро співчувають родині загиблого та обіцяють бути гідними цієї жертви.

Вічна пам’ять герою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: