Site icon Наше Місто

Антонівський міст: все, що відомо про нічні обстріли (Відео)

Антонівський міст - Новини Дніпра

Сьогодні вночі Антонівський міст став головним ньюсмекером новин про війну. У соцмережах ширилося відео вибухів, але конкретної інформації, що там трапилося не було. І ось нарешті в ВСУ підтвердили, що по мосту працювала українська артилерія. Про це в ефірі національного телемарафону заявила речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на 24 канал.

«Робота нашої артилерії настільки делікатна та ювелірна, що більше спрямована на деморалізацію війська противника. Тому удари по Антонівському мосту були. Але вони були філігранні», – сказала Гуменюк.

За її словами, наші сили тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні та транспортні шляхи. Вони для ворога мають критичне значення. Це не дає йому можливості маневрувати, підтягувати сили та боєприпаси. Також Гуменюк зауважила, що українська армія не руйнує інфраструктуру нашої країни, а плани ворога. Адже ми цінуємо все, що у нас є.

Крім того, речниця підтвердила, що ЗСУ звільнили Андріївку. Це сталося завдяки тому, що авіацією знищили опорний пункт ворога. Андріївку звільнили і закріплюються там. Так само і Лозове, де вже укріплені наші позиції.

Російські офіційні ЗМІ з посилання на українського колаборанта, який вважає себе «заступником голови Херсонської області» Кирила Стремоусова заявляють, що внаслідок обстрілів з боку України проїзд по Антонівському мосту закритий. Говорять, що стріляли з HIMARS.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version