Skip to content

Окупанти в черговий раз обстріляли Дніпропетровщину: Лукашук розповів подробиці

Софія Танченко

Лукашук про ситуацію в області на вечір 27 липня. Новини Дніпра

153 доба повномаштабного воєнного вторгнення рф в Україну добігає кінця. Протягом дня ворог декілька разів обстрілював Криворізький район. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив всі подробиці ворожих атак та підбив підсумки дня, повідомляє “Наше місто“.

“З «Ураганів» вдарили по Новосеменівці, що в Апостолівській громаді, там пошкоджено лінію електропередач. Жертв, руйнувань немає.

Зі ствольної артилерії обстріляли територію Великої Костромки. Також пошкоджено електромережі і сталася пожежа – зайнялася суха трава на площі 2 га. Головне – люди всі цілі та неушкоджені.

Прилетіло і в межах населеного пункту Кошове в Широківській громаді. Без руйнувань і без постраждалих.

В інших районах Дніпропетровщини, зокрема у Нікопольському та Синельниківському, сьогодні було тихо. Втім я вкотре нагадую про правила безпеки: вмикається сирена – ви маєте бути в укритті, або дотримуватися правила двох стін. Ситуація навколо Дніпропетровщини залишається напруженою.

Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Херсонщини, які межують із Криворізьким районом. Але наші ЗСУ дають ворогу відсіч, окупаційні війська рф зазнають втрат.

За нас з вами, за нашу свободу зараз борються кращі з кращих. ЗСУ б’ють ворога що є сили. А сили в наших воїнів багато, бо тут – наш спільний дім і наша земля. Ми всі разом захищаємо своє. Тому віримо в українських захисників, в Президента, в те, що ми – незламні.

В нас все вийде. Попереду – Перемога.

Мирного вечора і тихої ночі”, – написав Лукашук.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: