Skip to content

Лукашук про ситуацію на Дніпропетровщині на вечір 24 липня

Аліна Рудич

Лукашук про ситуацію на Дніпропетровщині на вечір 24 липня

Минає 151-й день запеклого протистояння українців російській військовій агресії. Станом на цю хвилину на Дніпропетровщині все спокійно. Про це доповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, повідомляє «Наше місто».

Протягом дня неодноразово лунав сигнал повітряної тривоги, але минулося без прильотів ворожих ракет і без обстрілів.

«За даними військових, оперативна ситуація навколо нашої області, зокрема навколо Криворізького, Синельниківського та Нікопольського районів не змінилася. Регіон надійно укріплений, тому не панікуємо і довіряємо ЗСУ. У ворога наразі немає ані достатніх сил, ані можливостей, щоб увійти на територію Дніпропетровщини. Чорта з два їх сюди пустять наші захисники.

Збройні сили України роблять все можливе, щоб якнайдалі відігнати ворога від кордонів Дніпропетровщини і звільнити тимчасово окуповані області», – написав Микола Лукашук.

До того ж, він нагадав, що мешканці тимчасово окупованого Енергодару, з якого обстрілюється Нікопольський район, або ті люди, які володіють інформацією, можуть повідомити українській розвідці інформацію про колаборантів, окупантів, розташування ворожих пунктів дислокації, маршрути пересування техніки. Контактний номер, який опублікувало Головне управління розвідки: (096) 310 11 26. Цей номер прив‘язаний і до месенджерів.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: