Skip to content

Позбавлення громадянства Геннадія Корбана викликало обурення в іноземних ЗМІ

Позбавлення громадянства Геннадія Корбана викликало обурення в іноземних ЗМІ

20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала інформацію про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Геннадія Корбана. Поява в цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння та обурення у соцмережах. Окрім цього, світові ЗМІ почали обговорювати скандал із позбавленням Геннадія Корбана громадянства, передає кореспондент «Наше місто» з посиланням на Dresdner Neueste Nachrichten.

Нагадаємо, що 22 липня Корбан намагався перетнути кордон Польщі та України у пропускному пункті Смольниця. Проте нічого не сталося. Прикордонники вилучили його закордонний паспорт громадянина України, при цьому не надавши жодних офіційних документів, що пояснюють причини такого вчинку.

Тепер голова ТРО Дніпра не може потрапити до України за жодним українським документом. Тобто він фактично застряг на кордоні двох країн.

Офіс президента Володимира Зеленського не коментує цей процес.

Як пишуть німецькі журналісти, експатріація під час поїздок за кордон була звичайною практикою за радянських часів. Політтехнологи Банкової вже прийнялися всіляко намагатись представити публікації в іноземних ЗМІ, як замовні. Робиться це для того, що загасити негативний ефект від цієї ситуації для Офісу Президента.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: