Skip to content

Я була в крові з голови до ніг: у Дніпрі рятують дівчину, яка постраждала від обстрілів у Нікополі

Обстріл Нікополя - Наше Місто

Насті Нагай 15 років. Коли стався ворожий обстріл, вона була у себе в кімнаті. Разом з дівчиною в приватному будинку знаходились її батьки, молодший брат і дядько, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу ДніпроОВА.

«Спочатку ми почули сильний вибух поряд. Одразу почали збиратися, як тут прилетіло прямо по нашій хаті. Вщент знесло дах, кухню, ванну кімнату і завалило підвал», – згадує дівчина.

Настя постраждала більше за інших. На щастя, обійшлося без критичних уражень, фізично вона отримала лише осколкові травми. Втім, психологічно Насті набагато важче:

«В мене була дуже сильна істерика. Ми ледь вибрались з дому через отвір між спальнею та кухнею. Не було чим дихати, всюди пил та запах газу. Пощастило, що він не загорівся. Двері були завалені. А я вся у крові – з голови до ніг».

За словами лікарів, Настя пробуде у лікарні найближчі кілька днів.

«Наразі їй капають антибіотики та знеболюючі. Серйозних травм немає, слідкуємо, аби зовнішні поранення загоїлися без ускладнень», – розповів лікар дівчини.

Обстріл Нікополя - Наше Місто

До медзакладу Настю доставили вчора. Наразі її фізичному здоров’ю нічого не загрожує, але з дівчиною працює психолог. Разом із Настею у палаті знаходиться її бабуся Тетяна Григорівна. Жінка зізнається: шокована тим, що довелося пережити родині.

«Ніхто не очікував, що вони стрілятимуть по приватним будинкам. Вони просто хочуть винищити нас, жителів Нікополя».

Наразі батьки Насті знаходяться у Нікополі, розбирають завали та намагаються знайти хоч якісь вцілілі речі. Дому в них тепер немає.

«З деяких домівок поряд люди не змогли вибратися. І це не лише приватний сектор. Снаряди влучали і в багатоповерхові будинки у центрі міста», – розповідає бабуся Насті.

Обстріл Нікополя - Наше Місто

Нагадаємо: в ніч проти середи російськими окупаційними військами по Нікополю було випущено близько 30 снарядів. Двоє людей загинули. Ще дев‘ятеро дістали ушкодження, з них – четверо діти.

Категорія: Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: