Skip to content

У Дніпрі на деяких вулицях заборонили рух вантажівок: в чому причина

Ксенія Куземко

У Дніпрі на деяких вулицях заборонили рух вантажівок: в чому причина

У Дніпрі заборонили рух вантажних транспортних засобів по вул. Набережна Перемоги та вул. Космічній. З 16 липня на вказаних ділянках почали встановлювати відповідні дорожні знаки, повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на прес-службу Дніпровської міської ради.

Зазначимо, що таке рішення було прийнято для того, щоб меншало ДТП, була більш розвантажена набережна, а також через те, що великогабаритний транспорт погіршує стан дорожнього покриття. Тим паче уже, як півроку працює альтернативний маршрут — Південний обхід Дніпра.

«Відповідно до Рішення виконавчого комітету Дніпровської міської ради ” Про заборону руху вантажних транспортних засобів по вул. Космічній та вул. Набережній Перемоги” комунальне підприємство “ТРАНСПОРТНА ІНФРАСТРУКТУРА МІСТА” ДМР з 16.07.2022р. проводить роботи по встановленню нових дорожніх знаків на вказаних ділянках», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Укравтодор не запроваджує сезонні обмеження руху для вантажівок загальною масою до 40 т у денну пору доби за підвищених температурних показників повітря.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: