Skip to content

Дніпровський гурт зняв кліп про війну в одному з парків міста (Відео)

Дарина Сухоніс

Дніпровський гурт зняв кліп про війну - Наше Місто

Дніпровський гурт «In Sace With U» презентував кліп на пісню про війну – «Strong Nation». Попри те, що текст написано ще до подій повномасштабного вторгнення, пісня якнайкраще описує усю сутністю українського народу і його боротьби, яка триває вісім років, передає журналіст “Наше Місто. Афіша Дніпра”.

«Знімали все приблизно місяць, але підлаштовуватись під мій невеликий вільний час між роботою. Обрали за локацію Зелений Гай – зелену зону.  Ідея по образах виникла випадково, у мене була червона сукня з вишивкою, а от щось на другий образ не йшло, а постійно бути в одному й самому ж не буде цікавити глядача. Потім вирішила зазирнути у шафу та знайшла забуту стару (для мене стару) етнічну сорочку, мені подарувала її сестра вітчима, сорочці приблизно 60+ років. Вона мені сподобалась тим, що не дивлячись на нарратив радянщини – винищувати абсолютно все, що якось поєднується зі справжньою українською культурою, тут як раз немає колгоспних вичурностей й автор намагався хоч й на машинній вишивці зберегти хоч частку українського. Одразу я почала думати що можна зробити із цим образом. Допомогла мені в цьому наш фотограф, вона навіть придумала як круто можна зробити образ із сорочкою. Зробили із затяжок пластикових круту корону!» – розповідає вокалістка і авторка тексту Марія Алексаха.

Авторка зазначає, що пісня про  все те, що навкруги.

«Наше небо, наші лани й люди – то є свобода. Ми боремося за право вільно жити на своїй землі й подібних народів наразі не так багато, які відчайдушно цього прагнуть, а от ім’я цього народу – українці!» – каже вона.

Учасники гурту також придумали і ефект з дзеркалом, коли у ньому відображається ситуація в Україні -бомбардування подвиги ЗСУ ціною в людські життя.

«Через те, що зараз війна та бажання руснявого «друга» звільнити нас, ми не змогли розігнатися у плані реалізації величезних концептів у зйомці. Але вийшло досить добре, я вважаю. Зі складнощів було тільки те, що невеличку локацію треба було ділити із людьми, які дуже любили подивитись, що таке камера, чи просто сісти у кадр та подивитись, як проходить зйомка…» – наголошує Марія.

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: