Skip to content

Акторка Ольга Сумська показала останній знімок Руслани Писанки

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Актриса і телеведуча Руслана Писанка пішла з життя в ніч на 19 липня. Після війни Руслана виїхала до Німеччини, де у неї діагностували важку хворобу.

“…Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала”, – йдеться у повідомленні “Сніданку з 1+1”, передає “Наше Місто. Афіша Дніпра”

Останніми знімками, зробленими до повномаштабної війни, поділилась акторка Ольга Сумська.

“Руся, рідна наша…Я шокована …Ніколи б не подумала, що буду писати ці слова…Ні, не можу збагнути…Руся нікому нічого не говорила. Ми спілкувались два тижні тому, планували разом зіграти у новій виставі.. Немає сил повірити в цю страшну новину.. Руся розповідала мені, як ховала маму по Вайберу, бо вона вже була тоді в Німеччині, як Ігор займався всім похованням у лютому, коли мами не стало… Як бомбили Гореничі, як вони виїхали з Києва світ заочі…Вона співчувала мені щодо втрати нашої мами у лютому…Розповіла про операцію на нозі, яку зламала до війни на виставі, як лікарі збирали її по шматочках …Скільки років ми разом в театральній антрепризі, скільки зіграно прекрасних вистав! Більш харизматичної актриси і особистості важко уявити… Ми могли говорити годинами про все… Її слова:”Ольга Вячеславівна, як ти?” – мене так завжди зігрівали… Руся дуже важко пережила смерть брата декілька років тому. Він був прекрасним кінооператором… Потім операція на серці у мами… Я бачила, як їй важко, але вона не подавала виду. Ніхто не знав про її біль. На публіці – це завжди фейерверк емоцій, чарівності, таланту і доброго гумору… Я раділа за Русю, коли ії затвердили на плюсах ведучою програми «Твій день»… Милувалась нею в кадрі,..Я знала, наскільки для неї це було важливо – повернутися на ТБ… Це мої останні фото з Русею в студііі… Ця страшна новина про її втрату приголомшила всю країну, мільйони прихильників Руслани… Прощавай, наша Русланочко! Лети, нехай там, в засвітах тобі буде добре… Глибокі співчуття родині та чоловікові!” – написала вона.

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: