Skip to content

У Кривому Розі 15-річна художниця прикрасила стіни під’їзду патріотичними малюнками (Відео)

Софія Танченко

15-річна худождниця прикрасила стіни під’їзду - Наше Мисто

У Дніпропетровській області у місті Кривий Ріг 15-річна Ксенія Рузайкіна розмалювала стіни свого під’їзду патріотичними картинками, повідомляє “Наше місто” з посиланням на Суспільне.

15-річна худождниця прикрасила стіни під’їзду - Наше Мисто

Дівчинка з дитинства любила малювати. Півроку тому закінчила художню школу. Тому, коли у будинку закінчився ремонт, сусіди попросили її розмалювати стіни під’їзду. Навіть гроші на фарбу назбирали.

15-річна худождниця прикрасила стіни під’їзду - Наше Мисто

“Мешканці усіх квартир зібрали гроші, мені купили акрилові фарби й почала малювати. Гусей взяла з інтернету. Подумала, що це буде гарна ідея, бо малюнок з прихованим змістом. Тобто, якщо люди розуміють, що це наші справжні українські гуси, – то й добре”, – розповідає Ксенія.

Результатом задоволені усі. Тепер стіни під’їзду прикрашають Пес Патрон, “українські бойові гуси” та мапа України з голубами миру. На фоні такої краси гріх не зробити пам’ятне селфі.

Зараз у Ксенії є ще п’ять замовлень. Люди просять розмалювати під’їзди їхніх будинків. За словами мами Ксенії Наталії, дуже багато запитів приходить, деяким доводиться відмовляти.

Юна художниця говорить, що своє майбутнє також планує пов’язати з творчістю, мріє стати дизайнеркою інтер’єру.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: