Skip to content

Окупанти били по Дніпропетровщині з «Ураганів» — Лукашук

Яна Коваль

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук детально розповів про 114 добу боротьби з російськими окупантами. Детальніше про це — у матеріалі «Наше місто«.

20:10. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 114 доба добігає кінця.

День на Дніпропетровщині минув не зовсім мирно: російські окупаційні війська обстріляли прикордонні території Апостолівської громади. Били з «Ураганів». На щастя, минулося без жертв і без руйнувань.

По іншим районам області протягом дня ворог вогонь не відкривав. Наразі в громадах Дніпропетровщини все тихо.

Наостанок про хороше. Єврокомісія сьогодні рекомендувала надати Україні статус кандидата на вступ до Євросоюзу. Це дійсно важливе рішення. Саме Україна зараз захищає свободу всієї Європи, саме на нашій землі зараз вирішується питання безпеки цивілізованого світу. Ми платимо занадто високу ціну.

Українці давно довели, що вони є частиною великої європейської родини. В нас спільні цінності, спільні орієнтири і погляди.

Сьогоднішня новина – це потужний сигнал. Попереду багато роботи. Але коли українців це лякало.

Вперед до нових перемог.
Разом ми сильні! 🇺🇦🇪🇺

Тихого вечора і мирних вихідних!

Нагадаємо, в Дніпрі в одному з шелтерів для переселенців відбулось справжнє весілля. Наречена — переселенка з Луганської області, наречений — воїн ЗСУ. Вони знайомі вже близько чотирьох років, і планували одружитись цього літа. Війна внесла свої корективи в їх життя, але не зруйнувала їх плани.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: