Skip to content

Віддав своє молоде життя за Україну: у лікарні Дніпра помер герой з Сєвєродонецька

Загинув герой - Наше Мисто

На 21-му році життя в одній із лікарень Дніпра помер Умід Рахманов. Узбек за національністю, він пішов захищати Україну з рідного Сєвєродонецька. Зараз його родина в евакуації знаходиться у Слобожанскьмому, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на публікацію Надії Таршин в групі «Моє Слобожанське».

Врачи спасают переселенцев (Видео) - Наше Мисто

«Сьогодні до нас у Волонтерський центр зайшла родина переселенців із Сєверодонецька — чоловік та дружина. Вони і раніше до нас заходили, як тільки поселилися в нашому селищі, бо потребували допомоги, і ми допомогли тоді як змогли. Тоді їх було четверо, з ними був старший їх син, який в лавах ЗСУ став на захист України і після шпиталю, перед відправкою на фронт, був декілька днів з родиною, був і молодший син. Сьогодні вони прочинили до нас двері, зайшли і тихо, буденно повідомили, що поховали старшенького, загинув біля Ізюму. Чотири дні був в реанімації в Дніпрі, а їм ніхто не повідомив, і от нарешті через три дні після його смерті їм вдалося його знайти і поховати на Краснопільському кладовищі.

Умід Рахманов — узбек за національністю 21 рік віддав своє молоде життя за Україну.

Схилімо голови перед Героєм.

Його батьки живуть в нашому селищі, вклонімося їм при зустрічі і подякуймо за Сина. Світла пам’ять Герою!», — пише Надія Таршин.

Загинув герой - Наше Мисто

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: