Skip to content

Малюк залишився без батьків: у Маріуполі загинула сім’я «Азовців»

Яна Коваль

Таран Віталій та Алла в полку «Азов» були майже від початку. Працювали на кухні. А потім оформилися на службу. Алла була діловодом, Віталій – начальником фінансів. Історію розповість «Наше місто» з посиланням на Маріупольську міську раду.

У день сім’ї заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар розповів про цю родину захисників.

«Вони одружувалися в «Азові». Їхня родина народилася тут, і так само тут ставала більшою. Їхній син теж народився тут, в Маріуполі. Аллочка колись працювала перукарем, робила манікюри. Хотіла, щоби усе навколо було красиво. А Віталік завжди переживав за інших більше, ніж за себе. А ще дуже класно співав», — ділиться Святослав.

Він загинув 15 квітня. А потім, 8 травня, авіабомба вбила її. Малюк став сиротою. 

«Двоє Героїв померло. Не стало цілої родини. І я нічого не міг зробити… Я, все командування, всі ми цілодобово боремося за спасіння наших військових. І це історія лише про одну родину. Але ви маєте зрозуміти, що тут йдуть у засвіти цілими сім’ями», — зазначає Святослав Паламар.

Нагадаємо, українські військові вийшли на держкордон у Харківській області.  227 батальйон 127 бригади Територіальної оборони України вийшов на рубіж, кордон, на роздільну смугу з Російською Федерацією, з країною-окупантом. 

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: