Skip to content

Майже 2 мільйони гривень для допомоги на медичному фронті надала компанія ІНТЕРПАЙП

Майже 2 мільйони гривень для допомоги на медичному фронті надала компанія ІНТЕРПАЙП

Промислова компанія ІНТЕРПАЙП системно допомагає лікарням Дніпра і військовим Дніпропетровщини із необхідними медикаментами та обладнанням. Понад 1,8 мільйонів гривень на таку допомогу компанія спрямувала спільно з фондом “Відродження регіону”, що створено і фінансується за її підтримки. 

На ці кошти компанія закуповує медикаменти для лікарень, які приймають постраждалих із областей, де тривають бойові дії. Медзакладам передають препарати “штучної крові”, антисептики, знеболюючі та інші медикаменти, перев’язувальні матеріали і медичні розхідники. За потреби надають і гуманітарну допомогу — засоби гігієни, постільну білизну, питну воду. 

“Від самого початку повномасштабної війни в Україні ІНТЕРПАЙП підтримує медичні заклади міста, тому що на них лягло колосальне навантаження. Окрім допомоги нашим мешканцям, вони надають допомогу й тисячам людей, які переїхали із зони бойових дій ”, — розповідає Тетяна, представниця компанії ІНТЕРПАЙП.

Медустанови потребують і додаткового обладнання. Минулого тижня за підтримки “Благодійного фонду Віктора Пінчука — соціальна ініціатива” до однієї з лікарень передали апарат ШВЛ, кисневий концентратор та допоміжне обладнання. 

Для іншого медзакладу придбали електрокоагулятор. А днями ще одній лікарні міста допомогли облаштувати операційну — для неї закупили операційний и маніпуляційний столи, а також функціональне ліжко. 

“Ми постійно працюємо із фондом “Відродження регіону”, звертаємось за потреби, і вже десь через тиждень отримуємо необхідне”, — каже Дмитро, лікар медзакладу, де облаштовують операційну. 

Додаткову операційну будуть використовувати для лікування пацієнтів, у яких є травми та інші супутні захворювання, через що їх не можна розміщувати поруч з іншими хворими.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: