Skip to content

У дніпровській багатоповерхівці облаштували центр для переселенців: який вигляд має та чим допомагають

Яна Коваль

У одному з багатоквартирних будинкiв Днiпра облаштували центр для допомоги та комфортного перебування переселенців. Більш детально розповість «Наше місто» з посиланням на «Дніпро Оперативний».

Центр облаштований спальними місцями, пральною машинкою та ванною, санвузлом, імпровізованою кухнею, місцем для роботи та відпочинку з Wi-fi, а також дошкою з історіями переселенців.

Центр прийняв вже 32 переселенця з Луганської, Донецької, Харківської області та 3 хвостатих мешканця: кота та 2 собачок. Таких Центрів в ОСББ налічуються вже 2, але мешканці будинків не збираються зупинятися і почали облаштовувати вже 3 приміщення. До роботи долучились також і переселенці, тому незабаром відкриється нове приміщення за адресою вул. Новокримська, 3.

Нагадаємо, усі вісім років, від 2014-го, 97-річна бабуся з Хмельницького Анна Крученко надає посильну допомогу вітчизняному війську в боротьбі з російськими окупантами. Про такий спротив російській агресії своєї бабусі розповіла її онука, відома волонтерка Анна Ісламова, яка мешкає в Києві.

Категория: Видео, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: