Skip to content

Мережа АТБ відправила харків’янам 5 тисяч Великодніх пасок до свята

Мережа АТБ відправила харків’янам 5 тисяч Великодніх пасок до свята

Підприємства Корпорації АТБ, яка здійснює управління найбільшою національною мережею супермаркетів, в рамках гуманітарних проектів зробили Великодній подарунок мешканцям міста Харків, яке знаходиться під постійними артобстрілами ворога з самого початку війни, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на пресс-службу корпорації.

Підприємства групи АТБ передали мешканцям Харкова до свята Великодня 5 тисяч пасок. Зпекла їх кондитерська фабрика «Квітень», що входить до складу корпорації, а доставку до міста, яке перебуває під постійними обстрілами окупантів, здійснили водії підприємства «Транс Логістик», яке також є частиною корпорації АТБ.

Мережа АТБ відправила харків’янам 5 тисяч Великодніх пасок до свята

«Без сумніву, харків’яни заслуговують на свято Великодня, — прокоментував гуманітарну ініціативу корпорації АТБ голова громади міста, мер Харкова Ігор Терехов. — Завдяки спільним зусиллям ми зможемо подарувати свято кожній родині, яка залишилась у місті Харків», — написав у листі до АТБ харківський міський голова. Він додав, що з 24 лютого місто перебуває під постійним прицільним вогнем окупантів, які нищать не лише військову інфраструктуру, але й цивільні об’єкти — житлові будинки, дитячі садочки та школи, лікарні і пологові будинки, пам’ятки архітектури та об’єкти критичної комунальної інфраструктури, яка забезпечує нормальну життєдіяльність харків’ян. Не дивлячись на жахи війни у півторамільйонному місті, другому за чисельністю населення після Києва, у Харкові залишаються багато його мешканців, які вдень і вночі змушені ховатись у сховищах від ворожих обстрілів.

У свою чергу мережа АТБ працює у посиленому режимі з перших днів війни та робить все можливе, щоб допомогти українським містам уникнути гуманітарної катастрофи — попри небезпеки та логістичні перешкоди забезпечує їх мешканців продуктами харчування і товарами першої необхідності.

Мережа АТБ відправила харків’янам 5 тисяч Великодніх пасок до свята

Зокрема Харків став одним із перших великих українських міст, де мережа АТБ для уникнення гуманітарної катастрофи через нестачу харчів створила мережу опорних магазинів, заповнюючи Їх полиці всім необхідним. Підвальні приміщення своїх працюючих магазинів та допоміжних споруд АТБ обладнала та забезпечила всім необхідним, щоб вони могли стати прихистками для мирних мешканців від бомбардувань.

З початку вторгнення російських військ до України внесок корпорації АТБ в обороноздатність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн. Компанія активно надає гуманітарну допомогу мирним мешканцям у зонах бойових дій та під час евакуації із них, допомогу від АТБ отримують медичні установи, волонтерські організації та прихистки для біженців.

У працюючих магазинах АТБ по всій країні діє загальнонаціональна програма збору гуманітарної допомоги та екіпірування на допомогу захисникам України — ці вантажі команда АТБ часто власноруч доставляє у місця з найбільшою потребою.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: