Skip to content

Плакав і аплодував весь світ: дніпровські фігуристи виступили у Франції (Відео)

Дарина Сухонос

Плакав і аплодував весь світ: дніпровські фігуристи виступили у Франції (Відео) Новини Дніпра

Дніпровські фігуристи Артем Даринський і Софія Голіченко неймовірно виступили у Франції! Феєричний виступ попри відсутність тренувань у країні, де війна вразив весь світ, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра».

3 березня у Монпельє (Франція) стартував чемпіонат світу з фігурного катання. Українські фігуристи виступили у короткій програмі. Пара здійснила прокат під пісню HARDKISS «Жива».

Спорстменів підтримували трибуни, де було багато українських прапорів та плакатів із закликами зупинити війну. У підсумку Голіченко та Даренський посіли 13-те місце з 14 пар. У довільній програмі українці вирішили не виступати. Через вторгнення росії в Україну спортсмени не змогли як слід підготуватися до чемпіонату.

«В кожного з нас були свої мрії та свої вершини… Софія Голіченко та Артем Даренський, пишаємося вами! Чотири тижні без тренувань через війну та заміна треку напередодні Чемпіонату світу. І це наша пісня «Жива»! Дякуємо вам! Слава Україні! » — написав гурт The Hardkiss, чию пісню вони обрали для виступу!

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: