Skip to content

Володимир Зеленський прокоментував переговори України та Росії у Білорусі

Алина Рудич

Переговоры России и Украины в Беларуси: к чему пришли стороны (Видео)

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив чергове звернення до українців за підсумками п’ятого дня боротьбі з окупантами. Зокрема, голова держави повідомив і про переговори України з Росією на території Білорусі, які відбулись 28 лютого, повідомляє «Наше місто» з посиланням на Офіс Президента.

«Сьогодні за ініціативою російської сторони відбувся перший раунд переговорів між Україною і Росією. Ці переговори проводились на фоні бомбардування та обстрілів нашої території, наших міст. Було видно синхронізацію обстрілів з переговорним процесом. Я вважаю, що таким нехитрим способом Росія намагається тиснути. Не втрачайте час! Тактику таку ми не сприймаємо. Справедливі переговори можуть бути тоді, коли одна сторона не б’є по іншій стороні реактивною артилерією саме у момент переговорів. Поки в нас немає такого результату, який би ми хотіли отримати. Росія заявила свої позиції, від нас прозвучали зустрічні пункти, щоб завершити війну. Деякі сигнали ми отримали», — зазначив Володимир Зеленський.

Президент додав, що по прибуттю делегації ще раз будуть проаналізовані та окреслені головні тези задля подальшої підготовки до 2 раунду переговорів.

Читайте також: Снять наличку в АТБ: днепрянам рассказали, как получить деньги на кассах.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: