Skip to content

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко завітав на масштабний форум “Від фундаменту державності до України майбутнього” у Дніпрі

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко завітав на масштабний форум “Від фундаменту державності до України майбутнього” у Дніпрі

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко завітав на масштабний форум “Від фундаменту державності до України майбутнього” у Дніпрі!

Петро Порошенко виступив перед делегатами, партійцями, депутатами та прихильниками “Європейської Солідарності” у Дніпропетровщині та закликав єднатися:

“Дуже дякую за всі зрушення, які ми з вами зробили з 2014 року! Дніпро зламав путінський хребет! Дніпро прийняв перший удар, заплатив найбільшу ціну і вистояв. Я приїхав на форум, щоб подякувати всім. Я дуже дякую кожному з вас, бо ви зіграли вирішальну роль у захисті суверенітету України і відстояли наш цивілізаційний, європейський вибір! Дякую військовим, волонтерам і всім, хто не залишився небайдужим у скрутний час. Тільки разом ми зможемо захищати Україну й надалі, бо нові виклики та некомпетентність діючої влади можуть зруйнувати наші здобутки!», – підкреслив П’ятий президент України.

Керівник Дніпропетровської обласної організації “Європейська Солідарність” Максим Курячий також звернувся до більш ніж 600 делегатів, які присутні на конференції:

“На масштабному форумі присутні депутати, партійці, активні прихильники. І у всіх нас одна мета – об’єднуватися та захищати Україну від некомпетентної влади! Сьогодні ми – представники “Європейської Солідарності” – відстоюємо європейські принципи місцевого самоврядування, європейське майбутнє кожної громади. Й це є потужним стимулом та знаряддям для діяльності наших депутатів. На нас, як єдину опозиційну політичну силу, покладається завдання зупинити сповзання країни у прірву, повернути Україну на європейський шлях розвитку, дати людям надію та впевненість у майбутньому. Слава Україні!”, – підкреслив Максим Курячий.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: