Skip to content

Дати дітям усе, що в моїх силах: Олег Григорук привіз подарунки вихованцям інтернату у Дніпрі

У День захисту дітей  Олег Григорук, депутат міської ради Дніпра (фракція ОПЗЖ) привіз вихованцям будинку-інтернату у Дніпрі солодкі подарунки — полуниці та морозиво, а також свіжі овочі до столу.  Усе передали дітям з суворим дотриманням карантинних норм. 

«В нас традиція склалась – щороку 1 червня я возив дітей  до  міського парку. Після реконструкції «Новокодацького парку» діти із задоволенням гуляли там. Але цьогоріч карантин перекреслив усі наші плани. Тож просто доставив гостинці вихованцям», — розповідає він

Депутат Олег Григорук привіз подарунки вихованцям інтернату у Дніпрі

Олег Григорук вже багато років товаришує з вихованцями«Дніпровського дитячого будинку-інтернату для постійного проживання дітей з недоліками фізичного розвитку та ураженням центральної нервової системи», підтримує цей заклад та дітей

«Коли я переступаю поріг цього закладу – серце стискається від болю, — каже Олег Григорук. Важко дивитись в очі цим дітям. Переважна більшість з них не мають батьків. Тобто може  є тато і мати, але діти їм, на жаль, не потрібні. Таким дітям хочеться дати все, що у моїх силах»!

Олег Григорук привіз подарунки вихованцям інтернату у Дніпрі

Адміністрація інтернату вдячна депутату за підтримку. Зокрема, завдяки зусиллям Олега Григорука вдалося відремонтувати місцеву дорогу.

У дитячому закладі знають: Олегу Григоруку можна і вночі дзвонити, якщо раптом сталася аварія або щось терміново потрібно: депутат ніколи не відмовляє.

Олег Григорук привіз подарунки вихованцям інтернату у Дніпрі

Діти щиро дякували за полуницю та морозиво. Хлопчики та дівчата чекають, коли вже можна буде поїхати у парк, щоб покататися на каруселі. Олег Григорук обіцяв поновити ці вояжі, тільки-но остаточно завершиться карантин.

“Головне — міцного вам здоров’я, а усе інше буде!” — побажав дітям депутат.

Олег Григорук привіз подарунки вихованцям інтернату у Дніпрі

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: