Skip to content

Мотивацією змін у ставленні до свого здоров’я можуть стати нові спортивні майданчики у Дніпрі, — Олег Григорук

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

Футбол чи волейбол – спортивні майданчики для дніпрян у відкритому безоплатному доступі. Кілька абсолютно новеньких, професійних спортивних майданчиків з’явилися  у Дніпрі – для футболу, баскетболу, волейболу, воркауту!

Знайти відремонтовані поля для спорту можна за адресами: Проспект Олександра Поля, 42 – футбольне і баскетбольне поле, поруч майданчик для воркауту, 

Комфортне футбольне поле  працює у самісінькому центрі міста на території НВК № 33;

У  НВК № 13 на вул. Драгоманова, 54 – цілий комплекс – футбольне та баскетбольне поля;

Нещодавно завершено капітальну реконструкцію поля на території   НВК№ 22. Тут  відтепер – відкрито універсальне сучасне поле для багатьох видів спорту.

«Мотивацією, до кардинальних змін у ставленні до свого здоров’я можуть стати нові спортивні майданчики у Дніпрі», — вважає Олег Григорук депутат міської ради та куратор ремонтних робіт на цих спортивних об’єктах. 

Факт наявності зручного футбольного поля і цілковита доступність спортивних об’єктів для усіх категорій населення має кардинально поміняти ставлення містян до спорту, свого здоров’я та дозвілля, — вважає Олег Григорук.

Нині систематично займаються на відкритих полях спортивні секції та гуртки. Переважна більшість дніпрян віддає перевагу пляшці пива після робочого дня. Діти дивляться – і собі за норму вважають.

А потім невтішна статистика:  у Дніпропетровській області тільки 68% учнівської молоді мають основну медичну групу, 1,4% школярів зовсім звільнено від занять фізичною культурою, до спеціальної медичної групи за станом здоров’я належать 6,1% учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 3,6% учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Спормайданчики у вільному доступі і безоплатному користуванні, пограти можуть і підлітки дворовою футбольною командою, і дорослі після роботи чи вихідними, — зроблено для усіх Дніпрян!

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: