Skip to content

Дніпро: обираємо людей молодого віку

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

Володимир Гройсман піде на вибори до Верховної Ради на чолі нової політичної сили

Одразу після виборів президента Україна вступає у нову виборчу кампанію. Восени мають відбутися вибори до Верховної Ради. На відміну від президентських виборів, на яких люди обирають президента, на парламентських виборах – обирають прем’єр-міністра.

Важлива новина — Прем’єр-міністр Володимир Гройсман йде на вибори до парламенту на чолі нової політичної сили. Голова Уряду запропонував об`єднатися усім, хто прагне розвитку України, реформ для успіху держави та кращого життя для усіх громадян.

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

«Збираємо команду по всій країні: на рівні громад, міст, на рівні районів і областей. Збираємо тих людей, які мають здорові думки і розуміють, як їх впроваджувати. Я вважаю, що така команда, яка може генерувати ідеї і впроваджувати їх, має бути успішною», — відзначив Володимир Гройсман.

Політик нового покоління

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

Політичні експерти високо оцінюють шанси прем’єр-міністра сформувати політичну силу, яка пройде до парламенту. Серед значних переваг Володимира Гройсмана — успішне впровадження важливих перетворень, досвід, енергія та сили для перетворень. А ще — Володимир Гройсман належить до нового покоління політиків, які мають вести Україну у майбутнє.

«У Володимира Борисовича є стартовий рейтинг, який дозволяє боротися за проходження партії в парламент. «, − зазначає політолог Володимир Фесенко. — Гройсман молодий, він належить до того ж покоління, що й Зеленський. Вони ровесники, як Арсеній Яценюк і багато інших. Зараз починається епоха людей цього віку”

Авторитетно

20% населення довіряють або скоріше довіряють Володимиру Гройсману. Про це свідчать останні соціологічні опитування, наголошує політолог Валентин Войтков.

Реформи, які дали результат

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

У суспільстві Володимира Гройсмана сприймають як політика та державного менеджера, який зміг подолати кризу, яку викликала агресія проти України, забезпечив стабільне зростання економіки, втілив низку важливих реформ. Зокрема — реформу децентралізації, що надала ресурси для розвитку громадам, зробив важливі кроки для соціального захисту населення, в першу чергу через механізм субсидій.

Тільки факти

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

Діючий Прем`єр-міністр Володимир Гройсман отримав найбільшу підтримку серед потенційних очільників уряду – 15,3% — згідно з даними всеукраїнського опитування громадської думки, який проводив Київський міжнародний інститут соціології.

Велику роботу для забезпечення розвитку України, яку проводить Кабінет міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом, позитивно оцінюють і в регіонах, зокрема — на Дніпропетровщині.

«Серед останніх заходів Уряду Гройсмана важливою та корисною для людей стала монетизація субсидій, — зазначає Роман Василенко, політичний експерт з Дніпра. — Також громадяни доволі схвально оцінюють рішучі дії Уряду щодо наведення ладу у тарифах на газ для населення. Надзвичайно позитивною для українців, в першу чергу — мешканців сільської місцевості стала децентралізація, яку останні роки з успіхом втілює уряд. Громади вперше за час Незалежності отримали значні ресурси і можливості для розвитку та покращення життя людей. Нарешті, добрим подарунком для мешканців нашої області стане успішне завершення ділянки траси Дніпро — Решетилівка (від с.Лобойківка до кордону області), яка будується в рамках масштабної урядової програми модернізації доріг в Україні”.

Експерт зазначає: в регіоні є багато активних і досвідчених людей, які користуються авторитетом та повагою, проте раніше не брали участь в  політиці. Зараз, після старту нової політичної сили Володимира Гройсмана, лідери думок і автори перетворень на місцях зможуть долучитися до команди прем*єра. Та у майбутньому парламенті продовжити успішні реформи для України.

Курс — на вибори, перспективи — оптимістичні

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

Що говорять експерти про перспективи нової політичної сили на чолі з Гройсманом?

Серед  її потенційних прихильників — українці, які бачать зміни в країні, які вже відбулися,  і позитивно оцінюють їх. А також віддають належне компетентності прем’єра та стабільності соціально-економічного курсу держави, який він забезпечив.

Як зазначають експерти, за політичну силу Володимира Гройсмана можуть проголосувати люди, що розуміють, яку небезпеку несе популізм, і не будуть підтримувати тих, хто обіцяє вже завтра приміром, “пенсію в тисячу євро”.

Після успіху на майбутніх виборах до Верховної Ради Володимир Гройсман зможе продовжити роботу на посаді очільника Уряду — для успіху України та зростання добробуту усіх громадян:

Дніпро: обираємо людей молодого віку. Новости Днепра

«Якщо український народ вирішить, що я та сформована нами команда будуть гідні представляти їх інтереси та реалізовувати ті завдання, які люди перед нами ставлять, то я готовий буду очолити уряд», — зазначає Володимир Гройсман.

Для продовження важливих і високо оцінених людьми реформ  Володимир Горойсман повинен мати значне  депутатське крило в парламенті . І чим більше воно буде , тим рішучіші перетворення його команда може здійснити.

Читайте также:

В соседней с Днепропетровской областью активизировались смертельные гадюки

Погоня в стиле американских блокбастеров: как в Днепре задерживали наркодельца

Легенда 70-80-х годов: в Днепре на привокзальной площади когда-то был ресторан (ФОТО)

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра, Реклама

Метки: , , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: