Skip to content

Чому йод потрібен всім

Кристина Гришанова

Кристина Гришанова

Чому йод потрібен всім. Новости Днепра

Чому йод потрібен всім. Новости Днепра

Йод – дуже важливий та необхідний мікроелемент для нормального розвитку і функціонування організму. Нестача йоду негативно позначається на роботі практично всіх органів та систем як у дітей, так і у дорослих. Дуже часто погане самопочуття та проблеми зі здоров’ям людина навіть не пов’язує з нестачею йоду в організмі.

За даними ВООЗ, Україна визнана країною з йододефіцитними захворюваннями (ЙДЗ). На жаль, на дефіцит йоду страждає більша частина українців. Про важливість та серйозність проблеми йодного дефіциту говорить той факт, що прийнято немало державних програм з профілактики ЙДЗ.

При дефіциті йоду спостерігається фізична та розумова затримка розвитку, зниження гостроти зору та слуху, часті простудні захворювання, анемія, також можуть бути підвищена втома, роздратованість, збільшення маси тіла, серцебиття тощо. Профілактика йододефіциту включає прийом дієтичних добавок, що містять йод.

В аптеках України представлена дієтична добавка КЕЛП (США).

Келп – це загальна назва всіх різновидностей морських великих бурих водоростей (ламінарія, морська капуста). Крім йоду, вони містять вітаміни, амінокислоти, макро- і мікроелементи, серед яких натрій, калій, кальцій, магній, фосфор, цинк та інші.

Одна таблетка КЕЛП містить 150 мкг органічного йоду, що забезпечує добову потребу організму в цьому елементі.

В органічного йоду є ряд переваг – він має високу безпечність при тривалому прийомі, найбільш адаптований до потреб організму людини, не має вікових обмежень, легко засвоюється в необхідній організму кількості, решта йоду виводиться з організму в незміненому вигляді, не викликає побічних ефектів, а також блокує накопичення радіоактивного йоду в щитовидній залозі та сприяє його виведенню з організму.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА АБО ПО ТЕЛ. (044) 592-15-29.

ПП «Хелсівей» — офіційний представник в Україні компанії Healthyway Production, Inc (США). м. Київ, тел. (044) 592-15-29, www.healthyway.com.ua

Висновок ДСЕЕ МОЗ України №05.03.02-03/70480 від 05.08.2013 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я!

 

Категория: Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: