Skip to content

В Дніпрі Петро Порошенко відзначив роботу мера та взяв участь в урочистих заходах

Екатерина Матвеева

Екатерина Матвеева

Чем занимается Порошенко в Днепре. Новости Днепр

Президент України Петро Порошенко 20 листопада відвідав з робочим візитом Дніпро та область. Голова держави взяв участь в урочистих заходах та високо оцінив роботу міської влади. Про це повідомляє прес-служба міської ради Дніпра.

Зокрема, коментуючи поточну ситуацію у Дніпрі, Петро Порошенко акцентував увагу на результативності роботи мера міста:

— Яскравим прикладом є діяльність міського голови Бориса Філатова. Суттєво збільшилися надходження до міського бюджету. Кожен мешканець Дніпра відчув, наскільки впроваджується президентська програма децентралізації, якщо міський голова на місці, користується авторитетом і турбується про те, як покращити життя громадян.

В Дніпрі Петро Порошенко відзначив роботу мера та взяв участь в урочистих заходах. новости Днепр

Свій візит до міста та області президент України розпочав з огляду відремонтованої ділянки автодороги державного значення Дніпро-Запоріжжя. Оновлення траси H-08 почали одночасно з двох боків – від обласного центру й від кордону із Запорізькою областю. Наразі підрядники відремонтували вже 16 із 35,9 км. Очікується, що після завершення всіх робіт, кільцева траса дозволить розвантажити рух транспорту у Дніпрі та зробити його ще комфортнішим.

В Дніпрі Петро Порошенко відзначив роботу мера та взяв участь в урочистих заходах. новости Днепр

— Якщо спитати людей, що у першу чергу вони зараз бачать як якісні зміни в державі за три роки, то це не тільки побудова армії, безвізовий режим та підписання Угоди про асоціацію з ЄС, ефективні зміни в енергетиці країни, але і дорожнє будівництво, – підкреслив Петро Порошенко, інспектуючи ремонт дороги. – Я хочу подякувати дорожникам за якісне й ефективне дорожнє будівництво, яке на сьогоднікардинально змінює вигляд Дніпропетровської області і міста, яке знаходиться під керівництвом фантастичного міського голови.

Окрім цього, в рамках поїздки до Дніпра Петро Порошенко відвідав Алею пам’яті загиблих Героїв Революції Гідності та бійців АТО. Глава держави вшанував українських героїв, які віддали власне життя, боронячи Україну від ворога зі сходу.

— Дніпропетровська область зробила колосальний внесок у захист країни… Ваш край є передовим рубежем України і у той самий час надійним тилом, у якому кується наша перемога. Те, що ми зламали хребет проекту «Новоросія», – це величезна заслуга Дніпропетровщини, – зауважив президент.

Також Петро Порошенко зустрівся з учасниками та волонтерами Революції Гідності. 16 активістів, які проявили мужність, відстоювали права та свободу людей у визначальні для України дні, отримали від президента державні нагороди.

В Дніпрі Петро Порошенко відзначив роботу мера та взяв участь в урочистих заходах. новости Днепр

Зокрема, орден «За мужність» ІІІ ступеня отримали Дмитро Бричко, Микола Цибенко, Марина Давидова, Олександр Кащук, Сергій Колчанов, Анастасія Максимчук, Руслан Мороз, Тарас Москалюк, Тамара Мудрак, Роман Орищенко, Максим Рева, Віктор Таратушка, Дмитро Тівецький Євген Фінк, Андрій Хрущ та Олег Куявський.

Під час робочого візиту глава держави також зустрівся з військовослужбовцями 26-го Об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту та вручив їм ключі від нових осель. У рамках програми президента України із забезпечення житлом військовослужбовців та їхніх родин нові квартири отримали 32 родини, з них 27 – учасники АТО.

В Дніпрі Петро Порошенко відзначив роботу мера та взяв участь в урочистих заходах. новости Днепр

На завершення своєї поїздки Петро Порошенко взяв участь у відкритті  оновленої будівлі педіатричного корпусу Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини ім. професора  М.Ф.Руднєва. За словами глави держави, педіатричне відділення закладу оснащено сучасною медичною технікою, а консультативно-діагностичне – кабінетами ультразвукової діагностики, медико-генетичного консультування.

— Хочу, щоби діти, пацієнти Центру матері та дитини, виросли здоровими та щасливими. Звісно, щоби вони були готовими до захисту Вітчизни, але ніколи не дізналися, що ж таке справжня війна, – резюмував Петро Порошенко.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: