Skip to content

Дніпро очолив рейтинг прозорих практик

Екатерина Матвеева

Екатерина Матвеева

Дніпро очолив рейтинг прозорих практик за результатами останнього дослідження центру політичних студій та аналітики «Ейдос» і «Реанімаційного пакета реформ» (РПР).

Зокрема, Дніпровська міська рада впровадила найбільшу кількість найкращих практик щодо прозорості міського управління, а саме – 9 з 13.

— Ми вже понад рік впроваджуємо найкращі міжнародні практики щодо відкритості, зокрема з «Ейдос» та USAID. Понад рік тому спільними зусиллями ми запустили відкритий бюджет і ремонти на мапі. Наразі можна побачити перелік бюджетування 2273 ремонтів, запланованих на цей рік, на відкритій мапі міста, – розповіла виконувачка обов’язків заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило.

Дніпро очолив рейтинг прозорих практик. новини Дніпра

Посадовець також додала, що відкриті карти всіх міст на базі рішень «Ейдос» (openbudget.in.ua) сьогодні розташовані на серверах міської ради.

— З фінансуванням USAID минулого року ми запустили можливість дивитися засідання сесій міськради і комісій через Інтернет. Є вже багато планів та ідей, як можна продовжити розкривати всю інформацію. Я вірю, що вся інформація для мешканців має бути відкритою», – підкреслила представниця міськради.

Нагадаємо, що завдяки команді мера Дніпра Бориса Філатова місто стало лауреатом премії Open Data City Award і «Проривом року» на форумі Open Data Awards.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: