Skip to content

Борис Філатов підбив підсумки першої осінньої сесії міськради

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Сьогодні, 20 вересня, у Дніпрі відбулася 24-та чергова сесія міської ради. Коментуючи її підсумки, мер Борис Філатов наголосив: попри те, що перше осіннє засідання пройшло без принципових політичних рішень, мерія Дніпра працює стабільно.

— Нехай цю сесію трактують політологи. Та для мене вона у певному сенсі є вододілом. Ви бачите самі: міська рада працює. Рішення, які ставить на голосування міський голова, підтримують 45 і більше депутатів, – зазначив мер міста.

Під час сесії депутати ухвалили низку соціально важливих рішень. Однією з найбільш значущих ініціатив є заборона продажу алкоголю в кіосках міста.

Крім того, дніпровські обранці затвердили кандидатів до Госпітальної ради Дніпровського госпітального округу та присвоїли звання почесного громадянина міста легендарній театральній актрисі Людмилі Вершиніній.

Також міськрада визначила долю двох лисиць із колишньої зоозони на Монастирському острові – хижаки поїдуть до природного парку на Прикарпатті.

Ще одне важливе рішення стосується Міського дитячого будинку № 1 – його перетворили на Центр соціальної підтримки дітей «Довіра».

Фото Антона Павлюкова 

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: