Skip to content

Близько 400 АТОвців пройшли реабілітацію єврозразка у Дніпрі

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Цьогоріч реабілітаційний центр для учасників АТО в Дніпрі прийняв вже близько чотирьох сотень бійців. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, безкоштовно оздоровитися в закладі можуть також родичі загиблих захисників. 

Курс реабілітації у центрі триває 18 днів. Окрім медикаментів, в закладі пропонують заняття на тренажерах, лазерну та магнітотерапію, ультразвукові інгаляції, масажі, лікувальні ванни. Окрема увага – дозвіллю.

-Центр зовсім не схожий на лікарню. Тут можна позайматися на тренажерах, пограти у настільний теніс чи футбол, відвідати майстер-клас з виготовлення карамелі. Організовуємо для наших хлопців походи в музеї, театри. Така атмосфера позитивно впливає на стан здоров’я, – розповіла завідуюча центром Олена Привал. 

Пройти безкоштовну реабілітацію можуть усі АТОвці та члени родин загиблих. За направленням потрібно звертатися до сімейного лікаря або безпосередньо до центру за адресою: Дніпро, пл. Соборна, 14. Деталі підкажуть і в Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Він знаходиться на пр. Поля, 1 у Дніпрі, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: