Skip to content

У Дніпрі у занедбаній будівлі до смерті посварилися двоє безхатченків

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Дніпровські поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко вбив, а потім, приховуючи сліди злочину, підпалив тіло колишнього товариша.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

З’ясувалося, що раніше чоловіки постійно збирались та розпивали спиртні напої у занедбаному будинку на території лікарні ім. Мечникова. Цього разу, випивши чималу кількість горілки, на ґрунті ревнощів один із співпляшників взяв цеглину та розтрощив нею голову своєму товаришу, після чого прикрив тіло рваною ковдрою та підпалив.

Співробітники поліції оглянули місце скоєння злочину та встановили, що чоловік помер від травми голови. Крім цього, під час пожежі у померлого сильно обгоріла нога.
В ході оперативно-розшукових заходів підозрюваний у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, був встановлений та затриманий оперативними працівниками Соборного відділення поліції. Ним виявися 24-річний чоловік, раніше судимий за розбій.

«Поліцейські встановили, що свідками вбивства стали двоє людей — інші безхатченки. Вони також знаходились у занедбаному будинку, тож бачили і чули, як чоловіки розпивали горілку, а потім почали сваритись. Свідки розповіли, що суперники билися між собою, а потім побачили, як з кімнати йде дим. Забігши до кімнати, вони побачили на землі чоловіка, прикритого палаючою ковдрою. Один з них одразу зателефонував до поліції та викликав пожежників» – розповів начальник кримінальної поліції Соборного відділення поліції майор поліції Віталій Білокриницький.

За фактом вбивства слідчим відділенням Соборного відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: