Skip to content

Хокейна команда «Придніпровськ» стала чемпіоном України

Марианна Стец

Марианна Стец

Сьогодні у Дніпровській міській раді привітали з перемогою на всеукраїнських змаганнях з хокею з шайбою команду юнаків «Придніпровськ»

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

До складу команди входять спортсмени 2002-2003 років народження. Це – вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту. Подарунки та подяки від міського голови їм вручив директор департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Геннадій Глядчишин.

— Місто вами пишається! Хокей не тільки розвиває вас фізично, а й гартує справжні чоловічі якості – мужність, відвагу, чесність. Маю до вас прохання: не забувайте про навчання у школах, будьте там такими ж старанними, як і в спорті, – звернувся до переможців Геннадій Глядчишин.

Капітан «Придніпровська» Станіслав Садовіков пишається своєю командою.

— Зараз мені 14 років, і половину з них я займаюся хокеєм. За цей час зрозумів, що для того щоб перемагати, треба дуже багато тренуватися, – розповів хлопець.

В сезоні 2016-2017 років у Чемпіонаті України та на Всеукраїнських змаганнях з хокею з шайбою серед юнаків 2002-2003 р. н. команда посіла І місце. Всього в чемпіонаті брали участь 10 команд з Харкова, Києва, Херсона, Білої Церкви, Донецька, Вінниці, Кременчука та Дніпра. Фінал змагань відбувся у м. Дніпрі, на Льодовій арені, 8-9 квітня цього року.

 

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: