Skip to content

БПП провело «Весняну толоку» у Дніпрі

Olexiy Bezuglyy

Olexiy Bezuglyy

В рамках проекту «Найкраще місто на Дніпрі» Дніпровська міська організація партії «Солідарність» – БПП» розпочала весняну толоку

Весняна толока в Дніпрі розпочалася з найстарішого – Амур- Нижньодніпровського  району Дніпра. Партійці та активісти наводили лад на декількох об’єктах: хтось прибирав біля дитячого садка, що будується, хтось разом із мешканцями вулиці розчищав територію біля будинків.

Допомогли партійці і ветеранам АТО в будівництві приміщення під їхню громадську організацію.

Партійці Новокодацького району навели порядок на дитячому майданчику на житловому масиві Покровський – його відремонтували та прибрали.

З початку  березня вже більше 100 партійців та активістів взяли участь у весняній толоці.

«Наша організація  запланувала  багато різноманітних справ, які зроблять наше місто красивим і чистим. Попереду висадження кущів та дерев, наведення порядку на дитячих та спортивних майданчиках, створення нових куточків відпочинку, вирішення екологічних питань. Приємно, що до нас приєднуються все більше і більше мешканці міста. Разом ми зробимо наше місто найкращим на Дніпрі», – зазначив заступник голови дніпровської організації партії «Солідарність» – БПП» Геннадій Бутенко.

Категория: Новости Днепра, Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: