Skip to content

За розбійний напад на господарів квартири ремонтник відсидить 14 з половиною років за ґратами

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Колегія суддів Апеляційного суду Дніпропетровської області підтримала позицію прокуратури області та залишила без змін вирок суду першої інстанції, яким 31-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури України в Дніпропетровській області.

Через півроку після відбуття строку покарання у виправній колонії, чоловік на шлях виправлення не став та у вересні 2015 року скоїв розбійний напад на двох жінок у Кривому Розі.

Так, у нічний час доби крізь незачинене вікно зловмисник проник до квартири, де напередодні робив ремонт, наніс 54-річній господарці та її 64-річній сестрі декілька ударів молотком по голові, заволодів їх золотими прикрасами, мобільними телефонами, ноутбуком та планшетом на загальну суму понад 34 тис. грн, після чого зник з місця злочину.

Вироком Центрально-Міського районного суду Кривого Рогу чоловіка визнано винним у скоєнні вказаного злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 14 з половиною років з конфіскацією майна.

Рішення суду обвинувачений намагався оскаржити, проте Апеляційний суд Дніпропетровської області, погодившись з доводами прокуратури, залишив апеляційну скаргу підсудного без задоволення.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: