Skip to content

Борис Філатов щодо нападу на депутатів та посадовців: «Безкарність злочинців є прямим результатом бездіяльності міської поліції» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Міський голова Дніпра Борис Філатов вимагає від правоохоронців розслідувати напади на депутатів і посадовців міської ради.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

Відомо, що в ніч на 31 січня невідомі напали на депутата Артема Хмельникова, а за останній рік від рук зловмисників загалом постраждали близько десятка народних обранців і чиновників міста. Та нині жодних результатів розслідування цих справ немає.

Причиною того, що винуватці зухвалих нападів і залякувань ще й досі не покарані, Борис Філатов назвав бездіяльність міської поліції щодо територіальної громади.

«Я вважаю, що безкарність злочинців є прямим результатом бездіяльності міської поліції щодо територіальної громади», – написав мер Дніпра на своїй сторінці в соцмережі.

Керівник міста нагадав, що торік було здійснено низку нападів і на посадовців мерії, за які досі теж ніхто не покараний. Жертвами зухвалих нападів інколи просто у стінах міськради стали заступник мера Олександр Санжара та тодішній заступник міського голови Олена Молошна. Серед постраждалих – також депутати Олег Григорук і Руслан Вишневецький, які свого часу вийшли з «Опозиційного блоку». До переліку можна додати і депутата Сергія Суханова, якого, за його власною версією, штрикнули викруткою на вулиці.

Крім того, невстановлені особи здійснили підпал автомобіля начальника управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Руслана Мороза.

Страждала й комунальна техніка, через що бюджет міста зазнав значних збитків. Кілька місяців тому невідомі спалили комунальний автоманіпулятор, який використовувався для демонтажу незаконних кіосків. «Тітушки» також потрощили техніку, яка працювала на зносі аварійних рекламних білбордів. Тоді ж був здійснений напад на службовий автомобіль комісії, яка перевіряла якість прибирання снігу на вулицях Дніпра.

Крім цього, керівник міста стурбований тим, що поліція жодним чином не реагує на заборону паркування на Набережній міста.

«Зате в минулому році патрульна поліція отримала з місцевого бюджету 5 мільйонів субвенції, національна поліція – 8 мільйонів. Через день «слуги закону» клянчать у мене гроші, автобуси, квартири, кімнати в гуртожитку», – зауважив Борис Філатов.

Нагадаємо, що минулої ночі троє невідомих напали на депутата Артема Хмельникова біля його будинку. За словами народного обранця, зловмисників не цікавили цінні речі. Сам постраждалий пов’язує напад зі своєю депутатською та політичною діяльністю.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: