Skip to content

«Дніпро» і «Сталь» в чемпіонаті України

Марианна Стец

Марианна Стец

У 15-му турі чемпіонату України матчі «Сталі» і «Дніпра» завершилися з однаковим рахунком 2:1, тільки перші поступилися київському «Динамо», а другі домоглися вольової перемоги над полтавською «Ворсклою».

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

«Динамо» — «Сталь», 2-1 (Хачеріді, Макаренко — Комваліус)

«Динамо»: Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Сидорчук (Оріховський, 69), Рибалка, Гармаш, Ярмоленко, Циганков (Громов, 74), Бесєдін (Мораес, 81)

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін, Каленчук, Е. Малакян (Карікарі, 84), Г.Малакян, Задерака (Кузик, 56), Комваліус, Мисик (Дансо, 78)
Попередження: Віда, Рибалка — Мисик

З перших секунд матчу ролі були розподілені: «Динамо» атакує, а «Сталь» огризається на контратаках. Перший гол господарі поля забили вже на 18-й хвилині: Сидорчук обіграв двох гравців «Сталі» і віддав пас на Ярмоленка, який підбіг до Паньківа і віддав м’яч Євгену Хачеріді. Захиснику киян було нескладно з кількох метрів переправити м’яч у ворота гостей. 1-0.

Після забитого гола малюнок гри не змінився, але наступне взяття воріт вболівальники побачили вже в другому таймі. На 50-й хвилині Макаренко подвоїв перевагу: після сильного удару по воротах з-за меж штрафного м’яч влучив у гравця «Сталі» і зрикошетив у ворота 2-0. «Сталевари» відповіли через шість хвилин. Комваліус виявився найшвидшим в штрафній киян і з десяти метрів розстріляв ворота Рудько. 2-1.

Далі можна згадати небезпечні моменти у виконанні динамівців Ярмоленка, Громова та Гармаша, але рахунок більше не змінювався. Після поразки «Сталь» залишилася на 8-му місці в турнірній таблиці, від 7-ї «Ворскли» команду відділяють два очки.

«Ворскла» — «Дніпро», 1-2 (Турсунов — Ротань, Лучкевич)

«Ворскла»: Шуст, Сапай (Пердута, 73), Дитятьєв, Чеснаков, Сімінін, Загорулько (Хльобас, 46), Ткачук (Зарічнюк, 63), Ребенок, Турсунов, Бартулович, Кобахідзе

«Дніпро»: Лунін, Адамюк, Сваток, Лопиренок, Влад, Ротань, Політило, Кравченко, Лучкевич (Нагієв, 90), Луньов, Кожушко (Вакулко, 81)

Попередження: Бартуловіч — Кожушко

В останньому матчі туру «Дніпро» домігся вольової перемоги над полтавською «Ворсклою». Цікаво, що це перша осіння перемога «Дніпра» в чемпіонаті України. Останнього разу «Дніпро» перемагав «Зорю» 26 серпня, саме тоді травму отримав лідер команди Валерій Лучкевич, який вчора забив переможний гол дніпрян. Але про все по порядку.

Першими забили полтавці. На 26-й хвилині спритнішим за всіх на добиванні після пострілу Чеснакова опинився Турсунов, красивим обвідним ударом легіонер відправив м’яч у дальній кут воріт Луніна. 1-0. Дніпряни відігралися вже за хвилину: Руслан Ротань потужним ударом з лінії штрафного майданчика розстріляв ворота Шуста. 1-1.

У другому таймі перевагою заволоділи гравці «Дніпра». Не можна сказати, що біля воріт полтавчан було багато гострих моментів, але одна атака все ж завершилася голом. Чудовий пас Лучкевичу віддав Ротань. Валерію лише залишалося продемонструвати свою техніку, що він і зробив, перекинувши м’яч через воротаря. 1-2.

Поєдинок так і завершився, а «Дніпро» отримав непоганий заряд позитиву напередодні важкого матчу з донецьким «Шахтарем». Після 15-и поєдинків підопічні Дмитра Михайленка залишаються на передостанньому місці, але від 10-ї «Волині» нашу команд відділяє тепер всього одне очко.

_1_14797242050550-1964

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: