Skip to content

Вилучені при обшуках контрабандні та контрафактні цигарки активісти хочуть передати бійцям в зону АТО (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%86%d0%b8%d0%b3Вихідними слідчі Індустріального відділу поліції у Дніпрі, при участі активістів, одночасно провели кілька санкціонованних обшуків в містах продажу та зберегання конрафактних та контрабандних цигарок.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці розповів активіст Василь Чабанов.

%d1%86%d0%b8%d0%b32

Всьго вилучено біля 55 ящиків, в кожному з яких біля 50 блоків. Ці ошуки були проведені в рамках відкритої кримінальної справи. Зроблені контрольні закупки та встановлено, що цигарки контрафактні, мають підроблені марки акцизного збору.

%d1%86%d0%b8%d0%b33

«В обстановці таємності розшукувалися місця зберегання та перепакування цигарок з великих партій на маленькі під місця продажу. Але найбільше здивувала кількість дзвінків на мобільні телефони слідчіх та оперативних робітніків поліції, які брали участь у проведенні обшуків та вилученні незаконної підакцизної продукції, по всім ознакам від керівників поліції всіх рівнів», — пише Василь Чабанов.

 

Поки що вилучені цигарки, за словами активіста, передані до райвідділку. Але хлопці сподіваються, що зможуть домогтися передачі їх в АТО після%d1%86%d0%b8%d0%b34 закінчення справи.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: